Vervet Adventures Logo
Språk
Vervet Adventures Logo
Vervet Adventures Logo

Hvalsafari med Gabriele // Tromsø

Beskrivelse

Gabriele "Norges tøffeste katamaran" er en romslig, varm og komfortabel båt med god plass både innvendig og utvendig på dekk. Gabriele er en av de raskeste båtene blant alle tilbyderne, slik at vi raskt kan nå hvalene.

Om turen:

Gabriele legger ut på hvalsafari fra Tromsø om morgenen, på jakt etter knølhvaler og spekkhoggere. Denne guidede turen tar deg med ut til stedene der disse yndefulle kjempene kommer i søk etter sild. Du kan oppleve hvalene fra de panoramavinduene i den romslige og komfortable salongen om bord, før du trer ut i den friske arktiske luften på dekk for å komme enda nærmere hvalen.

Møtetid og sted:

09:00 Tromsø Kai 2, kaia ved Nerstranda kjøpesenter

Varighet:

6 timers rundtur med en trygg og miljøvennlig katamaran. Ingen landing under turen. Varigheten av turen avhenger av hvor hvalen befinner seg og kan derfor variere.

Gruppestørrelse, min - max: 10 - 195

Vi forbeholder oss retten til å avlyse en avgang hvis det er færre enn 10 personer på turen.

Båten er varm og koselig, men du bør kle deg for å være ute på dekk. Vi anbefaler varme klær beregnet for opphold i polarområder; husk lue og votter.

Vi tar dyrevelferd på alvor og er ute i feltet med stor respekt og forsiktighet. Vi følger Visit Tromsø sine retningslinjer for hvalsafari i Tromsø.

Knølhvaler kan bli opptil 16 meter lange og er kjent for sitt fantastiske "hopp" når de bryter rett ut av vannet. Svart-hvite spekkhoggere reiser i store grupper på jakt etter sild. Hvis vi er heldige, vil vi også se niser, og vi får oppleve en rekke ville arktiske fugler.

Tromsø ligger nord for polarsirkelen, og selv om det er mørkt i perioden 27. november til 15. januar, er det fortsatt timer med magisk blå skumring i deler av dagen. Båtturen fra Tromsø gjennom det fantastiske fjordlandskapet er magisk.

HVALGARANTI:

Det er ingen garanti for at du vil se hvaler på denne hvalsafarien, men vi har noen av de mest erfarne skipperne i bransjen som vil gjøre alt de kan for å sikre at du opplever hvalen. Hvis du ikke får oppleve knølhvaler eller spekkhoggere på turen, ikke bekymre deg - vi gir deg muligheten til å delta på neste tilgjengelige hvalsafari helt gratis.

Priser
Voksne: NOK 1,650
Barn(6-15 years): NOK 825
Infant (0-5 år): NOK 0
Ungdom/student (15-17 år og studentkort): NOK 1,250 (Student? Vær snill å ta med student-ID)
Oppmøte
08:45 (AM)
Adresse
Tromsø quay 2, at ALTI Nerstranda shopping centre

Praktisk informasjon

Fasiliteter om bord:

  • Gratis kaffe og te

  • Åpen kiosk med salg av mineralvann, øl, vin, samt snacks og lette matvarer.

  • Erfaren guide, engelsk

  • Wi-fi

  • Toaletter

  • Tilrettelagt for bevegelseshemmede, med et stort toalett og to vindusseter for rullestolbrukere

  • Et begrenset utvalg av termiske drakter tilgjengelig

  • Kikkert tilgjengelig

Du vil kanskje også like

1790 NOK
Fiske- og fjordcruise

Bli med på en ekte nordnorsk kystopplevelse. Kjenn roen om bord i denne nydelig restaurerte trebåten fra 1917, og opplev vakker og variert natur når vi setter kurs mot gode fiskeplasser.

Les mer og book
415 NOK
Fjellheisen - Tur-retur (Rundtur)

Nyt imponerende panoramautsikt over Tromsø og de omkringliggende øyene.

Les mer og book
2245 NOK
Reinsdyrslede dagstur - inkl. transport

Ta del i en magisk dag med reinsdyrslede—møt festlige reinsdyr og utforsk Arktiske underverker i Tromsøs fortryllende landskap.

Les mer og book
1295 NOK
Nordlysjakt med Buss

Følg det fortryllende nordlyset i Tromsø på vår busstur. Opplev naturens fengslende lysshow på den arktiske himmelen. Bestill ditt eventyr nå!

Les mer og book
Logo
Kontakt

+47 93427747
info@vervetadventures.no

Nordøstpassasjen 47
9008 Tromsø

Følg oss.
Instagram Facebook